duminică, 31 octombrie 2010

A cincea estimare . Gresita si asta ...



In data de 31 august a.c. , purtatoarea de vorbe a Primariei Sighisoara imi comunica urmatoarele (vezi aici) : “data estimata a incheierii lucrarilor de pavaj (sic!) este luna octombrie 2010” . Atunci observam ca “estimarea este a patra pe care o aud/citesc in ultimii doi ani” .

Suntem in 31 octombrie . Lucrarile de pavare sunt incheiate . Evident , incheiate pentru anul asta . La anul vor fi reluate . Si lucrarile , si reparatiile la lucrari . In sistemul cladit pe regula una zicem (promitem , estimam) , alta facem , Cetatea a devenit nu numai parcare auto la dispozitia operatorilor , ci si un fel de santier (tip Monastirea Argesului) perpetuu ...





______________________________________________________

Vineri seara , un microbuz cu turisti a ramas intepenit la urcarea in Cetate , blocand drumul pentru cateva ore . Cauze : prostia soferului , lacomia operatorilor si nesimtirea “edililor” , care se incapataneaza sa permita accesul si parcarea auto in Cetate inclusiv in conditiile in care o lalaie cu lucrarile de pavaj (vorba participantei la olimpiadele de lb. romana) . 



Imi cer scuze pentru calitatea precara a fotografiilor .  

UPDATE 02 NOV. 10


Azi , printr-o minune , lucrarile au fost reluate . Se continua pavarea (in plina viteza a) trotuarului . Calitatea lucrarii tinde , insa , spre 0 (zero) . Estimez ca nu va tine nici macar pana in primavara .


Niciun comentariu: