luni, 4 octombrie 2010

Hotel Sighisoara - respiro


Timpul tace si trece . Joi se implinesc 30 de zile de cand am sesizat Primaria in legatura cu prejudicierea bugetului local de catre cei doi mari oameni de afaceri locali (Lazar zis "Joker" & Ratiu) . Cu toate ca am solicitat raspuns scris , dinspre Primarie (deocamdata) liniste deplina . In legatura cu cele sesizate , pana si purtatoarea de cuvant a Primariei , altfel deosebit de locvace , a amutit . 
Asa ca azi am depus doua adrese la registratura Primariei : una pentru solicitare documente si una pentru aducere aminte . Iata-le : 

Tot astazi , am primit raspuns la adresa nr. 19.825/20.09.10 (vezi aici) . Continutul acestui raspuns poate fi calificat intr-un singur cuvant : penibil . De ce ? Iata cateva motive :

- in adresa mentionata observam ca documentul incheiat “intre CL Sighisoara si SC Akronea SRL Sighisoara” este “nedatat si neinregistrat” . Semnatara raspunsului se face ca nu pricepe si-i zice de contractul incheiat intre Primaria Sighisoara si SC Medieval Tour SRL .
- ulterior revine si afirma ca respectivul contract (cel dintre Primaria Sighisoara si SC Akronea SRL Sighisoara) “a fost incheiat in martie 1998” . Asa , la misto . Uita sa specifice ziua , uita numarul de inregistrare si uita sa precizeze de unde stie ca “martie 1998” . E bine ...
- ca tacamul sa fie complet , ma “edifica” si in legatura cu “eroarea din greseala” (vorba unui clasic in viata) care ar putea invalida contractul in chestiune : pe stampila apare “denumirea completa” ...
- s.a.m.d.

Iata raspunsul : 



Regret timpul pe care il pierd ocupandu-ma de asemenea chestiuni , dar alternativa este , pentru mine , inacceptabila : atata timp cat Cetatea va fi siluita de o mana de lacomi nesimtiti , voi merge inainte . Pana la capat (vorba d-lui sef ATS) ! 

P.S. (pentru lacomi)  Si apropos de capat : nu va mai obositi cu amenintarile transmise prin cunostinte comune . Nu ma impresioneaza . Da’ deloc . Din contra : ma intarata si imi confirma justetea intreprinderii ...

Niciun comentariu: