marți, 2 noiembrie 2010

Sa mai urcam un fuştei*




                  Catre
                          PRIMARIA  MUNICIPIULUI  SIGHISOARA

Ref. la adresele 21.895/20.10.10 si 22.157/25.10.10

In atentia d-lui primar

Subsemnatul Staicu Florin , domiciliat in Sighisoara , str. Manastirii nr. 8 , prin prezenta va supun atentiei urmatoarele :

In data de 03 noiembrie a.c. am primit , recomandat , adresa d-vs. cu nr. 22.157/25.10.10 , adresa care pare a fi o jalba adresata d-vs. de catre numita Anca Silvia Ratiu , responsabil cu furnizarea informatiilor de interes public in cadrul institutiei pe care o conduceti . In amintita jalba , numita reclama faptul ca as hartui-o , incercand sa-si argumenteze sustinerile cu invocarea unei discutii purtate cu subsemnatul in prezenta unei martore si referindu-se la anumite subiecte abordate de acelasi subsemnat pe blogul propriu (http://staicuflorin.blogspot.com/) . Asemenea , va solicita protectie in cadrul celor prevazute de art. 41 al.(1) si (2) din Legea 188/1999 .   

Fata de cele de mai sus , fac urmatoarele precizari :

1. La discutia invocata a participat (la solicitarea mea expresa) si subalterna reclamantei-pretins victima , respectiv d-na Sutu . Pentru eventuala clarificare a aspectelor in chestiune banuiesc ca (d-na Sutu) va sta la dispozitie .

2. Pentru asemenea eventualitati , am inregistrat intreaga discutie . In cazul in care ma rugati frumos , va pot pune la dispozitie o copie a acestei inregistrari .

3. Blogul meu este public . Pentru lamurire , puteti sa-l consultati . Ar fi chiar indicat sa o faceti .  

4. Fata de protectia solicitata de reclamanta-pretins victima in baza Statutului functionarului public , o singura precizare : tupeul , oricat ar fi el de mare , nu poate infrange adevarul .

In concluzie , fata de situatia de fapt in care reclamanta-pretins victima recunoaste , in scris , ca se afla , si in plus fata de cele solicitate cu adresa 21.895/20.10.10 , adaug urmatoarele : in temeiul art. 4 lit.(e) coroborat cu prevederile art. 23 al.(1) si (4) din Legea nr. 7/2004 republicata , precum si tinand cont de prevederile art. 253/1 Cod Penal , solicit sa luati toate masurile pe care legea le impune . Asemenea , solicit si aplicarea imediata a dispozitiilor art. 77 al.(2) lit.(j) din Legea invocata de reclamanta-pretins victima , respectiv Legea 188/1999 republicata .

In cazul in care veti intelege sa va eschivati si sa ocoliti aplicarea prevederilor legale , imi rezerv dreptul de a sesiza , gradual , toate institutiile competente in cauza . Sper sa intelegeti ca sunt hotarat sa merg oricat de departe este necesar pentru ca toti cei vizati sa inteleaga ca nu pot dispune de Cetate dupa bunul lor plac si ca de un bun propriu fara sa suporte anumite consecinte
          
       Sighisoara
  02 noiembrie 2010                                            Staicu Florin 

          Nr. inreg. 23.016 / 02. 11. 2010


      * treaptă solidă la scara de lemn

                                                                                        

Niciun comentariu: