sâmbătă, 8 octombrie 2011

Vineri , 07 octombrie , ...


… am inregistrat la Tribunalul Mures actiunea indreptata impotriva partenerilor Primaria Sighisoara & Boss Company SRL Sighisoara , solicitand instantei de judecata obligarea acestora la aplicarea Regulamentului de acces , trafic si parcare in Cetatea Sighisoarei .


Foarte probabil , pana la sfarsitul lunii voi inregistra inca o actiune , indreptata , de data asta , impotriva Consiliului Local Sighisoara , in vederea  obligarii acestuia la anularea in parte a HCL 65/31.03.2011 (vezi aici) . 

Urmeaza sa studiez posibilitatea si oportunitatea unui proces indreptat impotriva Asociatiei Turistice Sighisoara , pentru abuzurile girate si comise in timpul asa zisului festival medieval de anul acesta .

De ce toate astea ? Pentru ca nu inteleg sa inghit abuzurile unor lacomi nesimtiti , indiferent de consecinte . Regret timpul pierdut si energia consumata cu toate aceste mizerii , dar alternativa ar fi sa ma las calcat in picioare de niste parveniti obraznici , care provoaca si sfideaza fara incetare . Iar aceasta alternativa este , pentru mine , inacceptabila .

Ma gandesc tot mai des ce voi face daca institutiile statului se vor dovedi , in final , neputincioase sau de rea credinta . Ma voi resemna si voi lua totul ca pe o fatalitate ? Precis nu ...   

Un comentariu:

suma spunea...

Buna suntem interesati de sistemul de parcare la Sighisoara. Ce merge bine si ce nu. Putem lua legatura direct? claudiu.suma@piconet.ro