sâmbătă, 24 decembrie 2011

A venit si-aici Craciunul ...


Tudor Gheorghe - A venit si aici Craciunul



      Nota : versurile primului cantec sunt scrise de Radu Gyr (din poeziile "A venit si-aici Craciunul" si "Steaua prinde sa luceasca" , ambele din volumul "Poezia in catuse") .



4 comentarii:

Anonim spunea...

Foarte frumoasa piesa a maestrului Tudor Gheorghe.Multumesc mult si sarbatori fericite si la multi ani.
Pun si eu un link.

http://www.youtube.com/watch?v=SCtkOluoslI

cu drag
Michael Thalmann

Florin Staicu spunea...

Sarbatori fericite si La multi ani va urez si eu .

Anonim spunea...

Da, sa nu uitam nicicand victimele Securitatii, ale turnatorilor si ale tortionarilor.

Florin Staicu spunea...

Eu as spune ca , daca tinem neaparat sa nu uitam , ar trebui sa nu-i uitam in primul rand pe cei care au facut parte din nomenclatura asa zis comunista . Si pe cei care au comis crimele de care campionii de azi ai anticomunismului (de oportunitate) nu prididesc sa vorbeasca , de cele mai multe ori fie in necunostinta de cauza , fie cu rea credinta . Ii am in vedere aici in primul rand pe jidanii bolsevici sau nu , parte veniti din fosta URSS .

Repet : cei care ar trebui sa raspunda in primul rand sunt politrucii . Astia au dus-o nesimtit de bine si in anii asa zisului comunism . Astia l-au tradat si pe Ceausescu , si-au tradat si pretinsul crez si au tradat si poporul pe care l-au parazitat cu nesimtire . Dupa asa zisa revolutie , s-au dat de trei ori peste cap si au devenit capitalistii si democratii care au adus acest popor in pragul dezastrului . Ei si odraslele lor .

Un exemplu ilustrativ pentru cele sustinute anterior avem inclusiv pe plan local . Aveti idee la cine ma refer ?

P.S. Daca credeti ca mai aveti ceva de spus , as aprecia daca v-ati insusi opiniile cu nume si prenume . Detest obiceiul de a exprima opinii (uneori sentinte) din dosul apelativului anonim