miercuri, 21 martie 2012

Pentru Politia Locala Sighisoara Codul Rutier este in vigoare doar de la 8 la 14 ?



In aceasta dimineata , am depus la registratura Primariei Sighisoara , sub numarul 6546 , urmatoarea sesizare :

                           
                                CATRE
POLITIA  LOCALA  SIGHISOARA

Subsemnatul Staicu Florin , domiciliat in Sighisoara , str. Manastirii nr. 8 , prin prezenta va sesizez urmatoarele :

In seara zilei de 20 martie a.c. , pe strada Piata Muzeului , portiunea situata in fata Primariei Sighisoara - portiune aflata sub incidenta a nu mai putin de 3 (trei) indicatoare de circulatie “oprirea interzisa” , se aflau parcate un numar de 10 (zece) autoturisme apartinand unor membri ai organizatiei PSD locale , inclusiv autoturismul unui consilier .

La ora 18.42 am sunat la numarul 0265.770.440 pentru a reclama situatia mentionata anterior , dar a intrat tonul de fax . La ora 18.47 am fost prezent in sediul d-vs. , unde am sesizat verbal cele aratate anterior .

La ora 18.57 , un echipaj format din doi lucratori s-a prezentat la fata locului , unde au fotografiat si intocmit invitatii doar pentru doua din cele zece autoturisme parcate neregulamentar , respectiv pentru cele parcate pe locurile inscriptionate “Rezervat” (mentionez ca unul dintre cele doua locuri ocupate fara drept si amintite anterior se afla in concesiunea subsemnatului) .

La intrebarea mea legitima de ce numai doua din cele zece autoturisme au fost fotografiate si notate , raspunsul a fost stupefiant : cei doi lucratori au afirmat ca nu au calitatea de agenti politie rutiera si nu pot constata/sanctiona contraventiile la Codul Rutier . In plus , au afirmat ca lucratorii abilitati sa constate asemenea contraventii “nu au lucrat azi decat pana la ora 14.00” , si , prin urmare - deduc eu - dupa ora 14.00 prevederile Codului Rutier au devenit facultative .

Fata de cele sesizate , in temeiul prevederilor OG 27/2003 , solicit sa precizati care este punctul d-vs. de vedere fata de cele aratate in paragraful precedent , respectiv de ce nu au fost notati si sanctionati si proprietarii celorlalte opt autoturisme parcate sub incidenta indicatoarelor “oprirea interzisa”

Asemenea , in temeiul prevederilor OG 27/2003 si a prevederilor Legii 544/2001 , solicit sa-mi comunicati , in scris si in termenul prevazut de lege , sanctiunile dispuse inmpotriva celor doi contravenienti ai caror autoturisme au fost fotografiate si notate (MS 11 TCS si B 222 ESD) .

Precizez ca am fotografiat asistat de martori toate autoturismele parcate neregulamentar . 

Astept raspuns scris si in termenul prevazut de lege .
  
    Sighisoara
21 martie 2011                                                   Staicu Florin


Nu cred ca sunt multe de adaugat celor de mai sus … Functie de raspuns , voi hotara ce urmeaza sa intreprind mai departe . Pana atunci , iata numerele de inmatriculare ale autoturismelor parcate in dispretul legii :  

 
 
 
 

Niciun comentariu: