duminică, 29 aprilie 2012

A reinceput tigania estivala ...



In Cetate masinile stau , din nou , claie peste gramada . 

Parte din turisti urca cu masinile pana la Biserica din Deal . Daca ar putea , unii dintre ei ar urca si-n Turnul cu Ceas tot cu masina ...


      Nesimtitul de la Boss Company invoca contractul , isi freaca labele si indeasa , pe mai departe , purcoaiele de bani la tescherea . Ce face pentru a merita respectivii bani ? Absolut nimic . Nimic in afara de ridicarea si coborarea barierei !

La fel de fericiti sunt si operatorii . Si pentru ei , tigania inseamna bani .

Primarul isi vede de campanie .

Agentii Politiei Locale ridica din umeri , se uita in dunga cand ii deranjezi si arata cu degetul catre Politia Nationala , catre Primarie si catre Boss Company .

... Sighisoara a ajuns un oras al faradelegii , la cheremul unor ticalosi lacomi ...


Fiindca situatia de fapt este cea descrisa mai sus , si fiindca lacomii isi rad in barba de toti si de toate , si fiindca in instanta de contencios lucrurile se misca mult prea incet , ma gandesc sa inaintez catre Parchet sau catre DNA (nu sunt inca sigur care dintre cele doua institutii este competenta) o plangere penala privind anumite aspecte care tin de prelungirea contractului de concesiune nr. 12.171/13.06.2005 , încheiat intre S.C. Boss Company S.R.L. si Primaria Sighisoara cu fraudarea legii (vezi adresa nr.3020/SIV/Dos. 12 din 23.03.2011 , emisa de Institutia Prefectului Judetului Mures)

In acest scop , miercuri voi solicita Primariei sa precizeze cine este initiatorul respectivei HCL si voi cere copii dupa documentele in baza carora a fost adoptata respectiva hotarare (nota de fundamentare , raport de specialitate , etc.) .    

Voi reveni .
.      

3 comentarii:

Anonim spunea...

Perfect adevarat cele spuse de d-stra.
In Sighisoara nu mai exista ong-uri intersate de tot ce inseamna viata urbei?

oricum felicitari si nervi tari.

Florin Staicu spunea...

Multumesc pentru gandul bun si nu va faceti probleme pentru nervii mei .

Activistii din cele cateva ONG-uri cunoscute de mine nu misca un deget decat pe bani . Si nu maruntis , ci bani multi . Cat de multi . Daca fac ceva pro bono , o fac numai daca este asigurata publicitatea si numai daca nu deranjeaza talharii care s-au instapanit peste oras . Un exemplu ilustrativ in acest sens este MET .

P.S. Am o curiozitate de ordin general : care este motivul pentru care va exprimati fara sa semnati ?

Florin Staicu spunea...

I.P. static 89.121.141.241 , Romtelecom .
I.P. static inseamna ca o sa-mi trebuiasca cateva ore ca sa aflu adresa fizica .