miercuri, 26 septembrie 2012

Lovitura de stat ? Fara dubii , DA !*



Aflu ca numitele Ghica și Hăineală** , judecatoare in Consiliul Superior al Magistraturii , s-au deplasat zilele trecute la Bruxelles . Scopul vizitei : o audienta la numita Viviane Reding , comisar european pentru justitie si mare prietena a poporului roman .

Umbla vorba ca cele doua artiste in ale dreptului i-ar fi "propus" celei de-a treia ca prin urmatorul raport aferent Mecanismului de Cooperare și Verificare sa fie instituita o lege speciala care sa prevada raspunderea penala pentru ministrii și parlamentarii care critica activitatea DNA si/sau CSM .

Acuma nu ca ma scutura grija pentru talharii din Guvern si din Parlament , dar eventuala adoptare a unei asemenea propuneri ar inseamna , in rezumat , introducerea sanctiunii penale pentru delictul de opinie , fapt de neacceptat in nici o circumstanta . 
...

In ultimele luni , prin actiunea concertata a grupului Merkel-Barrosu-Reding , actiune coordonata si supervizata de peste Ocean si pusa in opera de agentii de influenta care au penetrat sistemul judiciar romanesc (si nu numai) , sub pretextul luptei impotriva coruptiei , eludand vointa poporului roman si ignorand puterea legislativa si cea executiva , se calca apasat in picioare echilibrul puterilor in stat cu scopul vadit de a subordona Guvernul si Parlamentul , prin intermediul puterii judecatoresti , Presedintiei . 

Conform Cotidianului (vezi aici) , actiunea ar avea o alta semnificatie , respectiv "impunerea  unei dictaturi a magistraților politizați într-un stat membru UE" .

Doi dintre cei mai josnici impostori si tradatori cu care ne-am captusit in consecinta legii cauzalitatii . Hidoase ipochimene ...



* Cand dai cu tifla la peste 7,4 milioane de electori (peste 87% din totalul votantilor) se cheama , oricum si oricat ai incerca sa escamotezi faptul , lovitura de stat .
** Este de notorietate ca cele doua artiste in ale dreptului sunt jucate-n sfori de numita Macovei Monica , una dintre cele mai sinistre cozi de topor postdecembriste ...  
.

Niciun comentariu: