duminică, 18 noiembrie 2012

Fragmentarium (III)



Senatorul local Basa , cel admis in anul 2008 in Parlamentul Romaniei pe usa din dos (adica prin redistribuire) , probeaza un tupeu de adevarat politician : si-a depus candidatura pentru un nou mandat .

Dupa ce timp de patru ani n-a facut , din cate stiu eu , nimic pentru comunitatea in mijlocul careia s-a insinuat in anii '80 , galateanul Basa spera sa fraiereasca suficienti bizoni* incat sa reuseasca sa se califice pentru o noua redistribuire .

Ii doresc ceea ce merita .
...

A aparut ziarul "Independentul sighisorean" . Publicatia , inclusiv partea in format electronic , contine articole cu subiecte de actualitate si relativ bine scrise , dar , din nefericire , nu este nici pe departe atat de independenta pe cat se pretinde ; osanalele dedicate cu o frecventa jenanta cuplului Sarbu Iulian & Ferent Tiberiu in mai toate articolele ne indica fara dubiu gradul de independenta al redactiei .

Din acest motiv , si realitatea temelor luate in discutie si scopul publicatiei si integritatea redactorilor sunt puse sub un mare semn de intrebare .

Imi voi reconsidera opinia numai atunci cand in paginile "Independentului sighisorean" or sa apara una sau (preferabil) mai multe anchete despre matrapazlacurile celor doua tinere sperante . 
...

Pentru primarele Danesan , care nu rateaza nici o ocazie sa demonstreze ca nu a invatat absolut nimic din greselile facute in mandatele precedente , fiecare zi care trece il apropie de o posibila condamnare executorie . Adevarul este ca o merita pe deplin : prea minte cu nerusinare si prea de prosti ne tine pe toti ...


* dupa cum i-a calificat public pe alegatorii sighisoreni . 
.

Niciun comentariu: