vineri, 18 ianuarie 2013

Tupeu de politician …



Este de notorietate relatia dintre SC Boss Company SRL Sighisoara , una din firmele consilierilor Sarbu Iulian & Ferent Tiberiu , si patrimoniul comunitatii .

Toti am putut asista la parvenirea rapida a celor doi dupa semnarea contractului de concesiune a parcarilor din municipiu .

Asemenea , toti putem banui care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca un intreprinzator pentru a prinde un asemenea contract si pentru a-l prelungi , dupa consumare , in frauda legii , cu un deceniu .

In pofida acestor evidente , cei doi consilieri independenti probeaza un tupeu de mare exceptie : exact in timp ce dijmuiesc cu aplicatie bugetul local tipa ca din gura de sarpe impotriva coruptiei . In context , trebuie amintit un amanunt semnificativ : cei doi vajnici luptatori anticoruptie sunt acompaniati orchestral de “Independentul Sighisorean” , un fel de “Racnetul Carpatilor” local .

Cele de pana acum sunt toate de notorietate . Mai putin cunoscute sunt insa alte aspecte ale activitatii celor doi tineri politicieni-consilieri-intreprinzatori-luptatori impotriva coruptiei . Asupra unui asemenea aspect o sa ma opresc in cele ce urmeaza . Prin urmare ,

In 03 ian. a.c. , cu adresa nr. 30 , am solicitat Primariei Sighisoara sa-mi comunice urmatoarele :


1. Copii dupa contractele/actele aditionale incheiate intre Primaria Sighisoara , pe de o parte , si SC Electro Service SRL Albesti si SC Electro Sound SRL Sighisoara pe de alta parte .

2. Felul in care au fost incheiate aceste contracte , respectiv prin licitatie sau prin atribuire directa . 

3. Totalul sumelor platite catre partenerii privati in contul respectivelor contracte .

De precizat ca ambele societati ii au ca asociati pe cei doi super luptatori impotriva coruptiei , respectiv cuplul Sarbu Iulian & Ferent Tiberiu .

In 17 ian. a.c. , cu adresa nr. 30/16.01.2013 , primesc urmatorul raspuns :


Prin urmare , vajnicii luptatori impotriva coruptiei sunt bine intepati in conducta prin care este drenat banu’ public : prin Boss Company SRL trag cateva linii pe domeniul public si marca banu’ de la bizon (vorba ex senatorului admis in Senat pe usa din dos Basa) , prin Electro Service SRL inchiriaza utilaju’ si taie chitanta iar prin Electro Sound SRL factureaza “intretinere semafoare” si indeasa banu’ la tescherea … Ban public ! Asa sa te tot trantesti cu coruptia !...   

       In numai 5 ani , prin Electro Service SRL si Electro Sound SRL , cele doua tinere sperante ale politicii locale au incasat , din taxele si impozitele japcuite de la noi , nu mai putin de 410.000 lei noi , respectiv aproape 100.000 (una suta mii) euro ! Pe “intretinere semafoare” si pe “diverse materiale” !

Inca ceva : “pentru toate aceste achizitii a fost utilizata cumpararea directa , nefiind incheiate contracte” , cu o singura exceptie … Pai sa nu te lupti cu coruptia ?

In facsimil , exceptia :


Intre timp , conform ONRC (vezi aici) , SC Electro Sound SRL Sighisoara a intrat (a fost lasata deliberat sa intre ?) in dizolvare judiciara pe motiv de sediu expirat .

Voi continua documentarea si voi reveni . Daca voi gasi un singur indiciu clar de incalcare a legii penale voi sesiza imediat organele in drept . 
... 



P.S.  Zilele trecute gasesc pe parbrizul masinii o fituica prin care onor primarele , evident depasit de situatia pe care tot dumnealui a creat-o , ne comunica ca Boss Company SRL taxeaza fara drept si ne indeamna sa actionam "in consecinta" ...

...

Niciun comentariu: