marți, 12 martie 2013

N-a dat bine coltu’ ierbii …



... si Cetatea a redevenit parcare cu plata in contul celor doua tinere sperante independente ale politicii locale si la cheremul “operatorilor” locali in turism .

Cu o nesimtire depasita doar de lacomia care pare sa-i macine , cuplul Sarbu Iulian & Ferent Tiberiu nu se da dus de la “administrarea” parcarilor publice si nici nu da semne ca ar avea de gand sa aplice prevederile Regulamentului de acces , trafic si parcare auto in Cetate .

In pofida ochilor dati peste cap prin sedintele Consiliului Local si in ciuda lamentarilor ipocrite exhibate ostentativ in coloanele foii “Independentul Sighisorean” , cei doi impostori* nu sunt interesati nici de prezervarea Cetatii , nici de drepturile sighisorenilor si nici de lege . Pe ei ii intereseaza un singur lucru : cum sa-si umfle , in continuare , buzunarele , abuzand de  patrimoniul comunitatii .

In acest scop , orice mijloc pare potrivit : si abuzul , si ipocrizia , si minciuna , si impostura , si amenintarea voalata sau directa , si santajul mediatic disimulat in “lupta impotriva coruptiei”

Una peste alta , daca cu cele doua tinere sperante lucrurile sunt demult clare , nu stiu inca cum sa-i calific pe - sa le zic deocamdata - colaboratorii care se produc in “Independentul Sighisorean” .

… In ceea ce-i priveste pe acestia din urma , ma intreb tot mai insistent cum poti scrie despre coruptie , corupti si afaceri oneroase cu banu’ public sub egida unor impostori abonati ei insisi la asemenea intreprinderi aflate in derulare ? Si cum te poti pretinde “independent” cand tu nu poti nici macar sa amintesti de relatia cu patrimoniul public al celor care dispun de fituica in care ai ales sa te compromiti ?... Cum te poti numi , in acest caz ? Nataflet ? Nerod ? Oportunist ? Pur si simplu (tot) impostor ?…  

          Pentru cocalarul posesor de gipan negru regula este intotdeauna facultativa ; desi parcarea in Piata Cetatii este interzisa , lui nu-i pasa .
Un gand bun adresat celor doi impostori lacomi , fara de care asemenea ipostaze nu ar fi posibile …



*  IMPOSTÓR  Persoană care caută să înșele, profitând de necunoștința sau de buna-credință a oamenilor; șarlatan, mincinos, escroc. Cel care caută prin minciuni și prefăcătorie să treacă drept altcineva. (DEX)
 

Niciun comentariu: