joi, 25 aprilie 2013

Un pas inainte ...



In 09.04.2013 , sub nr. 8.248 , am adresat Primariei Sighisoara urmatoarea solicitare :
        
            CATRE
PRIMARIA  MUNICIPIULUI SIGHISOARA

Subsemnatul Staicu Florin , domiciliat in Sighisoara , str. Manastirii nr. 8 , prin prezenta solicit sa precizati urmatoarele :

- este HCL 128/2011 (respectiv Regulamentul de acces , trafic si parcare auto in Cetatea medievala) abrogata , suspendata sau desfiintata ?

- este HCL 128/2011 in vigoare ?

- in cazul in care HCL 128/2011 este in vigoare , de ce nu o aplicati ?

Precizez ca functie de raspunsul d-vs. voi formula sau nu plangere penala pentru abuz in serviciu , respectiv pentru neaplicarea cu rea credinta a unei HCL .

Astept raspuns in termenul prevazut de lege .  

   Sighisoara
09 aprilie 2013                                             Staicu Florin


In cursul zilei de azi , bariera edificata fara autorizatie de construire pe soseaua care urca in Cetate a fost inlaturata , accesul auto urmand sa se faca conform HCL 128/2011 .  

Sunt absolut curios sa vad cum anume isi vor face datoria cei din Politia Locala . De fapt , daca ma gandesc mai bine , de acum problema nu va mai fi doar a lor , ci si a celor din Serviciul Circulatie al Politiei Nationale .   

De asemenea , sunt si mai curios sa vad cum va fi rezolvata plangerea penala indreptata impotriva numitului Velicu in chestiunea amintitei bariere (vezi aici) … 

UPDATE 20.17

Un post-scriptum (se pare) necesar : A nu se intelege ca sustin ca bariera a fost inlaturata ca o consecinta exclusiva a demersurilor mele . Sunt convins ca au precumpanit alte motive , prea putin sau deloc legitime . La fel de convins sunt ca Regulamentul de acces , trafic si parcare auto in Cetate va fi incalcat de o gramada de nesimtiti care traiesc cu impresia ca regulile sunt numai pentru ceilalti . Cert este ca stoparea "parteneriatului" cu cel (cei) de la Boss Company este un pas inainte in directia corecta . La fel de cert este ca atata timp cat voi fi in picioare nu voi inceta sa ma opun abuzurilor celor cativa lacomi nesimtiti care vor o Cetate parcare auto la dispozitia lor .   
.

Niciun comentariu: