luni, 1 iulie 2013

Dinspre EcoServ Sig SRL pute . Pute tot mai tare ...



In afara de faptul ca este – printre altele - refugiu pentru parte din fostii angajati ai Primariei disponibilizati prin efectul legii si paravan pentru sifonat banul public la adapost de privirile contribuabililor , EcoServ Sig SRL Sighisoara se dovedeste a fi si un mijloc prin care se poate asigura cate o binemeritata sinecura fostilor viceprimari ai municipiului .

In sedinta Consiliului Local de joi , 27 iunie , s-a dezbatut “Referatul de aprobare la Proiectul de hotarare privind validarea Consiliului de Administratie al SC EcoServ Sig SRL Sighisoara” (vezi aici) .

In acest Consiliu de Administratie , cineva (oare cine si de ce) i-a propus pe numitii Savu Sorin , Moldovan Radu si Mircea Iacob , “membri din afara autoritatii publice” si pe Marian Adriana Paula si Popoviciu Adriana “membre din cadrul autoritatii publice tutelare” .

Prin urmare , nici Savu si nici Moldovan nu au fost uitati . Nu mi-e clar ce cauta Mircea Iacob in aceasta companie , stiut fiind faptul ca o asemenea sinecura nu se da degeaba . Sunt chiar curios sa aflu care-i sunt meritele rasplatite ...

De remarcat ca in Referat , la art. 3 , “renumeratia membrilor , formata dintr-o indemnizatie fixa lunara neta si o componenta variabila (?!)” a ramas neprecizata .   

Una peste alta , Referatul a nu a putut fi adoptat pe motiv ca Savu a fost respins cu 14 voturi impotriva si numai 4 pentru (memoria romanului e scurta , da’ nu chiar asa scurta) .     

Sunt convins ca votul va fi reluat pana iese ce trebuie .

Urmaresc toate aceste colcaieli cu un interes din ce in ce mai mare ... 
.

Niciun comentariu: