sâmbătă, 21 septembrie 2013

Cand hotii striga hotii ...



Independentul Sighisorean publica un interesant reportaj despre o categorie aparte de matrapazlacuri petrecute sub pulpana Primariei Sighisoara , respectiv despre modul de administrare a gropii de gunoi a orasului .  


In rezumat , din reportaj reies doua aspecte importante :

1. desi s-au cheltuit importante sume de bani atat din bugetul comunitatii , cat si din bugetul european , groapa nu functioneaza la parametrii proiectati ;

2. Sighisoara a devenit groapa de gunoi a judetului si nu numai , din moment ce inclusiv Mediasul isi trimite gunoiul pe teritorul comunitatii noastre .

Din nefericire , credibilitatea reportajului este pusa serios sub semnul intrebarii de aparitia cuplului Sarbu & Ferent , cuplu care pozeaza din nou , cu un tupeu debordant , in luptatori impotriva coruptiei din administratia locala , asta in conditiile in care este de notorietate faptul ca firmele lor au parazitat ani de zile patrimoniul si bugetul local (vezi , de exemplu , aici si aici) .

Si tot din nefericire , pacat de eforturile celor care scriu la Independentul Sighisorean . Oricat de juste ar fi (si sunt) temele luate in discutie de redactori , asupra scopului real al publicatiei planeaza (cel putin pentru mine) un mare semn de intrebare . Pacat .


Niciun comentariu: