marți, 18 februarie 2014

Ce este mai deranjant decat nesimtirea ? Nesimtirea ipocrita !



Printre instantele morale care se manifesta cu o virulenta ipocrit disimulata in raport cu tot ceea ce este romanesc se numara si activistii din conducerea fundatiei Mihai Eminescu Trust . Prea plini de un complex de superioritate greu reprimat (desi absolut nejustificat) , uita ca o minima morala ar trebui sa ii opreasca sa faca ceea ce reproseaza altora .

Desi ori de cate ori au ocazia arata cu degetul catre indolenta si nesimtirea altora , considera ca indolenta si nesimtirea lor sunt nu numai tolerabile , dar chiar indreptatite .  

Spre exemplu , desi au reclamat in repetate randuri traficul auto prea intens in Cetatea Sighisoarei , nu numai ca urca zilnic cu cate doua-trei-patru si chiar mai multe masini pana sub Turnul Cojocarilor , dar au impertinenta sa le parcheze fie pe spatiul (fost) verde , fie de-a latul drumului , in asa fel incat pietonii care vor sa intre sau sa iasa in si din Cetate pe sub poarta situata intre Turnul Macelarilor si Turnul Cojocarilor sa fie siliti sa le ocoleasca harburile calcand in noroi .

Prezumand buna credinta , am trimis o scrisoare d-nei Fernolend , scrisoare care a ramas fara raspuns si fara urmari , intrucat cei in cauza au ramas , dupa cum puteti vedea in foto de mai jos , la fel de indolenti si de nesimtiti . La fel de indolenta s-a dovedit a fi si conducerea Politiei Locale Sighisoara , care , sesizata fiind , a raspuns ca “reclamatia nu se confirma si oricum drumul respectiv e drum inchis” . Ma intreb cum s-ar descurca pompierii daca daca ar lua foc imobilul din imagine …  


Pentru ca mai deranjanta decat nesimtirea e nesimtirea ipocrita , voi sesiza inca o data Politia Locala cu privire la blocarea drumului public , fapta prevazuta si pedepsita de art. 93 al. (4) din OUG 195/2002 actualizata prin OUG 63/2006 cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda . In cazul in care cei sesizati vor persista in indolenta , ma voi indrepta fara ezitare impotriva lor sesizand organul de urmarire penala .        

Cat despre deontologii de la MET , acesta este al doilea si ultimul avertisment .


       P.S. Exact aceleasi apucaturi nesimtite le are si omoloaga d-nei Fernolend de la Casa cu Cerb (Schnell , parca) . Spre deosebire de cei de la MET insa , distinsa d-na administratoare a Casei cu Cerb da o nuanta de sfidare impertinentei , permitandu-si sa inchida efectiv drumul cu garduri …

 UPDATE 19.02.14 :

       Cu adresa nr. 3910/19.02.14 , am sesizat faptele descrise mai sus Politiei Locale . Daca cei sesizati nu vor lua masurile impuse de lege , ma voi indrepta impotriva lor cu plangere penala pentru abuz in serviciu .
.

Niciun comentariu: