marți, 30 decembrie 2014

Ca sa inlature orice eventual dubiu in ceea ce-l priveste, ...



... providentialul Johannis adauga garniturii de consilieri alesi pe spranceana una din figurile cele mai sinistre si mai antipatice ale politicii romanesti din toate timpurile: Mihai-Razvan Ungureanu.

Cu o probabila ascendenta iudeo-maghiara, fost membru supleant al CC al UTC (adica jigodie de tanar), cu o cariera "postrevolutionara" strans legata de "organizatiile Soros si de cele iudaice ale magnatului Mark Rich" (vezi aici), Ungureanu a fost impus de adevaratii stapani ai Romaniei "ca ministru de externe al Romaniei in 2004" (vezi Cornel Dan Niculae in "Politica Filo-Sionista a Romaniei in fata Europei si a lumii", vol. 3), ulterior fiind numit de tradatorul Basescu sef al SIE (adica lup pus paznic la stana) si prim-ministru al Romaniei.

Dintre tradarile cunoscute ale acestui ticalos as aminti hotararea luata in calitate de ministru de externe al Romaniei de a renunta la mostenirea Gojdu in favoarea Ungariei si afirmatia facuta in cotidianul austriac "Die Presse", tot in calitate de ministru de externe al Romaniei, ca "Austria este azi cel mai important investitor strain din Romania. Trebuie sa priviti Romania aproape ca si un nou land federal (al Austriei, n.m.).”

...

Familia Iohannis petrece Revelionul in compania "amicului de suflet" (vezi aici) Andreas Huber, consulul onorific al Austriei la Sibiu.
 .

Niciun comentariu: