vineri, 15 mai 2015

Sfarsitul primului act (intotdeauna putin mai lung decat cel de-al doilea).



Aflu azi ca apelul declarat la Tribunalul Mures impotriva Sentintei civile pronuntata de Onorata Instanta Pop Cornelia de la Judecatoria Sighisoara in procesul intentat de subsemnatul numitului Oprean Petre, consilier local (vezi aici si aici), a fost respins in sedinta din 17.03 a.c..

Nici Onoranta Instanta de apel n-a fost curioasa sa afle daca afirmatia calomnioasa dedusa judecatii poate fi probata de parat sau nu (mai pe larg gasiti explicatii aici, aici si aici), dar a gasit de cuviinta sa ma oblige la plata a inca 1.000 de lei cu titlu de "cheltuieli de judecata".

In conditiile in care nu trece saptamana in care sa nu vedem cam ce fel de jigodii populeaza magistratura, nu mi-am facut mari iluzii cu privire la rezultatul demersului legal, dar alternativa ar fi fost sa inghit afrontul si sa tolerez mitocania si minciuna, ceea ce era si este peste puterile mele.

In fine.

Urmeaza sa cer motivarea hotararii pronuntate de Onorata Instanta de apel si sa formulez plangerea pe care o voi adresa Inspectiei Judiciare impotriva ambelor Onorate Instante, in temeiul art. 99 lit. h) din Legea 303/2004 (exercitarea functiei, inclusiv nerespectarea normelor de procedură, cu rea-credintă sau din gravă neglijentă, dacă fapta nu constituie infractiune).

In acelasi timp, voi incerca sa aflu daca si ce cai legale de atac mai am in chestiune (includ aici si mica escrocherie cu "cheltuielile de judecata").

Apropo de "cheltuielile de judecata" acordate cu atata larghete de ambele Onorate Instante, astia vor fi, probabil, cei mai scumpi bani pe care ii va incasa vreodata numitul Oprean de la cineva...

Repet : fiecare abuz si fiecare porcarie de care ma lovesc nu fac altceva decat ma intarata si ma motiveaza si mai tare. Nu cedez, nu uit si nu iert.

Incepe Actul II.


P.S. Una calda, alta rece. Tot azi aflu ca numita Ratiu Anca, fosta purtatoare de vorbe a Primariei Sighisoara, a pierdut definitiv procesul cu ANI la ICCJ. Urmeaza sa vedem cum va fi recuperat prejudiciul produs comunitatii si cum va fi solutionat (sau nu) posibilul aspect penal al chestiunii. Daca va fi cazul, voi da o mana de ajutor. De retinut ca exact ca Oprean, si madam Ratiu pleznea de aroganta, de obraznicie si de suficienta...
 
.

Niciun comentariu: